Podrinje iz Janje bolje od Mladosti iz Velike Obarske

U prijateljskom susretu

Podrinje iz Janje bolje od Mladosti iz Velike Obarske

A. Beganović

U okviru priprema za drugi dio sezone prijateljski susret odigrali su Podrinje iz Janje i Mladost iz Velike Obarske.

U Etno selu Stanišići snage su odmjerili lider Druge lige Republike Srpske grupa Istok, Podrinje, i lider Prve lige republike Srpske, Mladost.

Slavila je ekipa iz Janje rezultatom 2:0, iako je Mladost većim dijelom susreta diktirala tempo igre.

Imali su fudbaleri ekipe iz Velike Obarske par dobrih prilika u prvom poluvremenu, no nisu ih uspjeli realizovati, a onda su u 40. minuti kažnjeni. Nakon jednog kontranapada Vuković je doveo Podrinje do prednosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U drugom dijelu Mladost je krenula još ofanzivnije, ali Podrinje se znalački brani i prijeti iz kontri i polukontri. Deset minuta prije kraja Sajtanović je pogodio za konačnih 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi