Podrinje iznenadilo Rudar u Prijedoru

Veliki podvig tima iz Janje

Podrinje iznenadilo Rudar u Prijedoru

D. Vejo

Fudbaleri Rudara poraženi su danas u okviru četvrtog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu od ekipe Podrinja rezultatom 1:2 (0:1).

Veliki podvig napravio je tim iz Janje koji bez premca igra veoma kvalitetan fudbal ove sezone u društvu najboljih ekipa Republike Srpske.

Nakon što su remizirali sa Borcem, usljedio je trijumf nad Rudarom i to u Prijedoru.

Dobro su gosti otvorili utakmicu. Igrao se 14. minut kada Podrinje preko Dragana Došle stiže do vodstva, a na kraju ispostaviće se i do velikog trijumfa. Nakon toga, Prijedorčani su zaigrali nešto bolje, stvorili šanse, ali se rezultat do kraja prvih 45 minuta nije mijenjao.

U nastavku, izabranici Zlatka Jelisavca su diktirali tempo. Rudar do izjednačenja stiže u 67. minuti susreta preko Panića. Ipak, Podrinje je smoglo snage da stigne do trijumfa, a za nova tri boda zasluge idu Vučiću koji u 86. minuti igre pogađa mrežu domaćina.

Ovom pobjedom, fudbaleri Podrinja i dalje su ostali drugi na tabeli. 

Rudar će u narednom kolu gostovati u Banjaluci ekipi Borca, dok će Podrinje na svom terenu dočekati zvorničku Drinu.

Vrijedno pomena jeste i to, da je Rudar na ovom susretu igrao bez prvog strijelca lige Draška Lolića, dok su utakmicu zbog povrede preskočili Popović i Rokvić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi