Podrinje se učvrstilo na čelu tabele

Druga liga Republike Srpske grupa Istok

Podrinje se učvrstilo na čelu tabele

A. Beganović

Podrinje iz Janje, vodeća ekipa Druge lige Republike Srpske grupa Istok, upisalo je novu pobjedu.

Podrinje je pred svojim navijačima u 17. kolu nadigralo Jedinstvo iz Brčkog (2:0). U 30. minuti je Mirsad Arnautović pogodio za 1:0, da bi nekih 15 minuta prije kraja Cvijetin Pavić ovjerio pobjedu svoje ekipe.

Drugoplasirani Napredak iz Donjeg Šepka pretrpio je poraz na gostovanju u Karakaju. Domaći Radnički je slavio s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na susretu je postigao Sreten Erkić u 80. minuti.

U duelima Mladosti i Rudara iz Ugljevika, te Ilićke i Sloge United nije bilo pogodaka, dok je Mladost Gacko nadigrala Jedinstvo (2:1). 

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Famos je slavio na gostovanju kod Glasinca (2:1), susret između Lokomotice iz Brčkog i Proletera nije odigran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi