Podrinje u Prvoj ligi RS

Druga liga RS - Zapad

Podrinje u Prvoj ligi RS

M. Jakovljević

Susretima 30. kola završeno je prvenstvu u Drugoj ligi RS - grupa Istok.

Podrinje iz Janje je deklasiralo ekipu Proletera iz Dvorova i obezbijedilo ulazak u Prvu ligu RS. Pobjeda se očekivala, ali ne ovako ubjedljiva.

Napredak je trijumfovao u Brčkom nad Lokomotivom poslavši je u niži rang i regionalnu ligu. Ilićka je sama sebi krojila sudbinu, pobijedila je 4:3 Mladost iz Bogutovog Sela i tako je obezbijeđen opstanak.

Glasinac  2011 je prema očekivanju bio bolji od Sloge Junajted iz Bijeljine, a Mladost je u Gackom častila ekipu Jedinstva iz Brčkog "peticom".

Rudar iz Ugljevuika iako je bio već ispao, sačuvao je obraz i uzeo mjeru Radničkom iz Karakaja poslavši ga u niži rang, što se ne može reći i za Jedinstvo iz Brodca koje je poražen od Mladosti iz Rogatice. Slobodan je bio Famos iz Vojkovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ligu napuštaju Rudar iz Ugljevika,Lokomotiva iz Brčkog,i Radnički iz Karakaja a ranije je id takmičenja odustala Gorica iz Pučila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije