Podrinju minimalac protiv Kozare

Prva liga RS

Podrinju minimalac protiv Kozare

D. Vejo

Fudbaleri Podrinja zadržali su treću poziciju na tabeli nakon što su danas u 17. kolu Prve lige Republike Srpske na svom terenu savladali ekipu Kozare iz Gradiške rezultatom 1:0 (0:0).

U jednoj dosta čvrstoj i neizvjesnoj utakmici, više spretnosti i htjenja pokazali su domaći igrači. Prvo poluvrijeme proteklo je u odmjeravanju snaga. I jedan i drugi tim igrao je oprezno, nije se puno rizikovalo, pa se tako igra svela na sredinu terena.

Na pauzu, odlazi se pri rezultatu 0:0.

Predah je očigledno bolje prijao timu iz Janje. Ekipa Podrinja u drugoj dionici susreta krenula je dosta ofanzivno. Vršili su pritisak na zadnju liniju crveno-bijelih, a ista je popustila u 77. minuti susreta kada za 1:0 i nova tri boda Podrinja pogađa rezervista Barjektarević.

Do kraja meča, Gradiščanci su uspjeli da zaprijete u nekoliko navrata, ali sve je ostalo na pokušaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije