"Podrška ekipi i stručnom štabu je najbitnija"

Oglasio se Odbor direktora FK Sarajevo

"Podrška ekipi i stručnom štabu je najbitnija"

M. Šljivak

Nakon što je ugledni biznis magazin Bloomberg objavio kako Malezijac Vincent Tan ima namjeru da proda klubove koji su u njegovom vlasništvu, među kojima je i FK Sarajevo, oglasio se i Odbor direktora FK Sarajevo.

Oni su se oglasili saopštenjem...

Fudbalski klub Sarajevo se trenutno nalazi na drugom mjestu na ligaškoj tabeli, sa dva boda zaostatka za vodećom ekipom. U narednoj utakmici, naš klub će gostovati Olimpicu. Fokus kluba u ovom trenutku jeste osvanje tri boda na predstojećoj utakmici.

Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti.

Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da budu uz stručni štab i naš prvi tim na predstojećim utakmicama, te da zajedničkim snagama idemo u nove pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odbor Direktora Fudbalskog kluba Sarajevo

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi