Pogledajte golove sa derbija pionira, kadeta i juniora

Sarajevo - Željezničar

Pogledajte golove sa derbija pionira, kadeta i juniora

Ovog vikenda su na Butmiru odigrani gradski derbiji Sarajeva i Željezničara u konkurenciji pionira, kadeta i juniora.

Juniori Sarajeva i Željezničara su remizirali odigravši 2:2 nakon što je bordo tim na poluvremenu vodio sa 2:1. Strijelci za Sarajevo bili su Rondić i Klarić, a za Željezničar Hasanović i Mujarić.

U kadetskoj konkurenciji također je bilo 2:2. Za Sarajevo su pogađali Šarić i Gasal, dok je oba pogotka za Željezničar postigao Mujić.

U duelu pionirskih selekcija sarajevskih klubova, bordo tim je slavio sa 2:1 i to golovima Nezirovića i Džafića. Jedini gol za goste sa Grbavice djelo je Nikšića.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Podsjetimo, derbi Željezničara i Sarajeva u seniorskoj konkurenciji na rasporedu je u nedjelju na Grbavici s početkom u 13 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi