Bordo tim slavio sa 3:0

Pogledajte golove sa utakmice Sarajeva i Brotnja

Ekipa Sarajeva je danas u Čitluku savladala Brotnjo sa 3:0 u svojoj prvoj utakmici na pripremama u Hercegovini.

Nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo pogodaka, bordo tim je u nastavku postigao tri gola i tako stigao do sigurnog trijumfa.

Strijelci za Sarajevo bili su Sarić, Hebibović i Hodžić, a u našem prilogu možete vidjeti golove sa današnje utakmice.

Vrijedi istaći da je na današnjoj utakmici zaigrao i estonski fudbaler Franc Liivak koji se nalazi na probi u bordo klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sarajevo će u Hercegovini odigrati i prijateljsku utakmicu sa Veležom i to 28. januara, a n nakon povratka iz Čitluka, fudbaleri bordo tima će 1. februara otputovati će u Antaliju.

U Turskoj će Sarajevo odigrati tri prijateljske utakmice i to 6.2. protiv PFC Lokomotiv Tashkent, 9.2. protiv Silkeborg IF i 12.2. protiv Ilyichivets Mariupol. Generalna provjera uoči početka proljetnog dijela prvenstva zakazana je za 19. februara. Satnice i lokacije odigravanja utakmica bit će poznati naknadno.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi