Pogledajte tri najljepša pogotka FK Sarajevo u ovoj sezoni

Tri prelijepa pogotka

Pogledajte tri najljepša pogotka FK Sarajevo u ovoj sezoni

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva na kraju ove sezone BH Telecom Premijer lige zauzeli su treće mjesto, te izborili plasman u Evropu.

Ne baš dobre partije bordo momci pružali su na svom Koševu, gdje su vjerovatno i prokockali titulu, koja i nije bilo toliko daleko. Iz FK Sarajevo izabrali su tri najbolja pogotka za sezonu 2016/17.

Na trećem mjestu je pogodak Nermina Crnkića u pobjedi Sarajeva nad Mladosti Doboj Kakanj 4:3, dok je drugi djelo Samira Radovca koji je uz malo sreće matirao golmana Krupe u duelu na Koševu.

Najljepši pogodak sezone definitivno je djelo kapitena bordo tima Haris Duljevića u duelu proiv Zrinjskog (2:0), kada je pravim projektilom pogodio rašlje nemoćnog golmana tima iz Mostara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da su ova sva tri pogotka postignuta na stadion "Asim Ferhatović-Hase".

U nastavku uživajte...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi