Trener Viteza

"Pokazali smo karakter tek u drugom poluvremenu"

NK Vitez zabilježio je poraz u okviru 11. kola Premijer lige BiH.

Vitez je danas nadigran u Banjaluci od sastava Krupe sa 2:0, a nakon susreta svoje utiske iznio je trener gostiju Ivica Bonić.

"Prvo bih čestitao svojim igračima na velikoj borbenosti u drugom poluvremenu. Uspjeli smo sa desetoricom da sačuvamo rezulat iz prvih 45 minuta. Takođe, čestitao bih domaćinu na pobjedi. Mislim da je utakmica bila ravnopravna do drugog gola. Kod prvog gola prethodila je jedna nesmotrenost našeg mladog igrača, dok drugi penal ne bih komentarisao. Smatram da je bio kontra faul prije dosuđenog penala. Ostali smo sa igračem manje i to je presudilo krajnji ishod ovog meča. Žao mi je što nismo iskoristili veliku šansu u drugom poluvremenu, kada je Mamić pogodio stativu, ali šta je tu je. Izgubili smo utakmicu i sada se okrećemo novim izazovima", rekao je nakon meča trener Viteza Ivica Bonić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon jedanaest odigranih kola ekipa Viteza zauzima 9. poziciju sa 12 osvojenih bodova, dok je Krupa treća sa šest bodova više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti