Igor Radovanović, napadač tuzlanske Slobode

“Pokušat ćemo kazniti Široki”

Došao je u ljetnjem prelaznom roku, a već je pobrao simpatije iskrenih poklonika crveno-crnih boja. Igor Radovanović je fudbaler koji svojim ponašanjem plijeni na terenu i van njega. Na terenu je beskompromisni borac, a sudeći po onom što smo vidjeli protiv Čelika i veliki znalac, dok je van terena susretljiv mladić koji je spreman za razgovor i svako novinarsko pitanje. 

Dilema ostaje samo da li će ostati takav kada na njegovu adresu stignu prve kritike, a neminovno je da će ih biti. Radovanović će nakon propuštene utakmice s Olimpicom zbog povrede ponovo biti u konkurencii za sastav Slobode u duelu sa Širokim Brijegom. Trener Denis Sadiković odlučit će se između njega i Muhameda Mujića za startnih 11. 

“Naravno da poštujem svaku odluku trenera. Poslije pauze od sedam dana trenirao sam veoa dobro i mogu reći kako sam spreman za utakmicu. Široki je dobra ekipa, znamo njihove kvalitete, ali isto tako ih namjeravamo kazniti ako oni ne budu imali svoj dan. Na Tušnju protiv nas niko nije favorit. Poslije dvije uvodne pobjede nadam se i trećoj”, kaže Radovanović.

Sloboda će susret 4. kola dočekati u karantinu Hotela Tuzla. Utakmica počinje u 17 sati, a glavni arbitar je Danijel Pajić iz Bijeljine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije