Poliklinika Atrijum novi partner FK Željezničar

Ugovor potpisan na dvije godine

Poliklinika Atrijum novi partner FK Željezničar

Fudbalski klub Željezničar danas je Plavom salonu na Stadionu Grbavica potpisao dvogodišnji ugovor o saradnji sa Poliklinikom Atrijum koja će tako preuziti vođenje brige o zdravlju igrača i stručnog štaba najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.

“Veliko je zadovoljstvo što će se igrači i vodstvo Željezničara pridružiti nizu najboljih sportskih kolektiva naše zemlje za čije zdravlje brine stručni tim Poliklinike Atrijum. Vrhunski biraju vrhunske, što potvrđuje i ova saradnja“, rekao je nakon potpisivanja ugovora dr. Mirsad Đugum, vlasnik Poliklinike Atrijum. 

Rukovodstvo Željezničara izrazilo je zadovoljstvo saradnjom i potpisanim ugovorom sa jednom od najuspješnijih zdravstvenih ustanova u zemlji u oblasti sportske medicine. 

“Ovo je dodatni iskorak za naš Klub, a najveći profit imaju igrači i stručni štab kojima se pružaju najbolji uvjeti i medicinski tretman vođen od strane respektabilnih stručnjaka“, istakao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak. 

Zadovoljstvo potpisanim ugovorom istakla je i direktorica Poliklinike Atrijum, dr. Aida Kriještorac, naglasivši da je Atrijum jedna od nekolicine zdravstvenih ustanova u zemlji koje rade po posljednjim standardima FIFA-e.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Jako je bitno da smo omogućili ovom saradnjom vođenje primarne zdravstvene zaštite omladinskog pogona FK Željezničar, te poseban tretman za naše mlade reprezentativce. Budućnost Željezničara je ovako osigurana i standarde dižemo na jedan novi nivo“, naveo je Mirza Ustamujić, član Uprave FK Željezničar koji je vodio pregovore i prisustvovao današnjem potpisivanju ove uspješne saradnje.

“Obradovani smo i radujemo se saradnji sa FK Željezničarom, a spektar usluga koje nudimo garantiraju da je budućnost Željezničara u sigurnim, najboljim, rukama. Na kraju mogu samo reći, Mi smo Željini, Željo je naš!“ rekao je uz osmijeh ljekar u Poliklinici Atrijum dr. Amir Omerbašić, dugogodišnji navijač FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije