"Ponosan sam, hvala svima koji su vjerovali u nas"

Muharemović ponosan na svoj tim

"Ponosan sam, hvala svima koji su vjerovali u nas"

S. Mlaćo

Veliku senzaciju u drugom pretkolu Evropske lige sinoć su napravili nogometaši luksemburškog Fola Esch koji su ukupnim rezultatom 4:2 izbacili favorizovani Inter Baku iz Azerbejdžana.

Luksemburžani su tako nastavili pisati svoju prelijepu priču, a dio iste je i nekadašnji član Sarajeva i Olimpika Veldin Muharemović. Popularni Lede sinoć je u revanš meču proveo svih 90. minuta, a danas se je na svom facebook profilu objavio status posvećen upravo ovom sjajnom uspjehu svog tima.

"Zahvala ide prvo mojoj porodici na strpljenju, velikom gospodinu Namiku koji je pokretač ove velike priče, mom vjernom Kenanu, mojoj rodbini, prijateljima i poznanicima, mojim saigračima i uposlenicima kluba. Hvala vam svima koji ste vjerovali u nas i hvala vam što ste nas nesebično podržavali. Ponosan sam na našu CS Fola porodicu”, napisao je Muharemović.

Ovaj 32-godišnji ofanzivac u Luksemburg je stigao u julu 2016. iz redova Olimpika. U dva pretkola Evropske lige bio je standardni prvotimac svog tima u sve četiri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi