Emir Spahić najbolji po izboru posjetioca SportSport.ba

"Ponosan sam na ovu nagradu"

A. Beganović

Sinoć je u Coloseumu održana treća po redu manifestacija "Idol nacije" koju organizuje najčitaniji sportski portal u regionu SportSport.ba, a koliki je značaj manifestacije najbolje potvrđuje imena koja su prisustvovala istoj.

Svojim prisustvom manifestaciju su uveličali brojni dobitnici nagrada, a SportSport.ba je posebno ponosan na činjenicu da je Coloseum bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Edin Džeko, Emir Spahić, Samir Bekrić, Vedin Musić, Elvir Bolić, Muhamed Konjić, samo su neka od imena koja su sinoć bila na dodjeli nagrada za najbolje u 2010. godini, a njihove impresije nakon završetka manifestacije govore da smo i ovaj put uspjeli.

Stručni žiri sastavljen od nejeminetnijih bh. novinara dodijelio je 17 nagrada, a jednu, možda i najvažniju dodijelili su posjetioci portala SportSport.ba.

Pojestioci najčitanijeg sportskog portala u regionu za najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine izabrali su kapitena našeg nacionalnog tima i igrača Montpelliera Emira Spahića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.