"Ponosni smo na Krstajića - ljudsku i sportsku gromadu"

FK Radnik iz Bijeljine se oglasio

"Ponosni smo na Krstajića - ljudsku i sportsku gromadu"

E. Škorić

Upravni odbor Radnika iz Bijeljine oglasio se povodom pojedinih medijskih pisanja o predsjedniku Mladenu Krstajiću.

"Mi članovi Upravnog odbora FK Radnik Bijeljina užasnuti smo pisanjem pojedinih portala vezano za našeg predjednika kluba Mladena Krstajića i stim u vezi se obraćamo široj sportskoj javnosti, istine radi", navodi se u saošptenju Radnika, u kojem još piše:

"Teško je naći prave riječi koje bi se upotrijebile da se da odgovor na brutalno izrečene laži na račun našeg predsjednika. Šta je pozadina i ko su nalogodavci tako lažnog pisanja, da li je meta Mladen Krstajić ili ipak klub na čijem je čelu. Znamo da mnogima smetaju rezultati Radnika otkako je Krstajić na čelu kluba, ali otkuda tolika drskost i količina laži i mržnje, koja je usmjerena ka Krstajiću i Radniku. Dolaskom na čelo Radnika upalio je svjetiljku u mraku bh. fudbala. Osvijetio je put i pokazao kako se može i sa malim klubom daleko dosegnuti, ne ugrožavajući nikoga. Bijeljina je postala sredina za primjer kako se trebaju organizovati utakmice, kako se odnositi prema sportskom rivalu i kako se radovati i kako tugovati, a ostati dostojanstven".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi članovi UO FK Radnik smo ponosni što imamo za predsjednika veliko sportsko ime bivše države, ljudsku i sportksu veličinu koju nema nijedan klub u regonu. Smeta li to kome? Očito smeta ljudima koji nisu u stanju otkriti svoj identitet, nego se kriju i upućuju otrovne strelice iz zasjede nekih portala, sijući mržnju i netrepeljivost među ljudima. Kome to treba? Onima koji ne žele gledati naprijed, koji bi se stalno vraćali u prošlost, mi idemo naprijed i gledamo u  budućnost zajedno s našim predsjednikom Mladenom Krstajićem, koji je Bijeljini, a i širem regionu donio nadu u bolje sutra", tvrde u Upravnom odboru Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi