Ponovo pobjeda protiv Makedonije, ponovo rezultatom 1:0

Još jednom slavila U-15 reprezentacija

Ponovo pobjeda protiv Makedonije, ponovo rezultatom 1:0

Pionirska reprezentacija BiH odigrala je na Kamberović polju u Zenici još jednu prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz Makedonije.

Baš kao i prije dva dana, naši pioniri slavili su minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola za BiH bio je Nedim Hadžić u 80. minuti, a asistirao mu je Edis Smajić.

Selektor Zoran Erbez istakao je da je zadovoljan utakmicom i da je naša reprezentacija zasluženo pobijedila. Erbez je također bio oduševljen i pristupom igrača ovoj utakmici, što se posebno odnosi na način rada na treninzima te na njihovo ponašanje.

Ni strijelac jedinog pogotka na utakmici nije krio zadovoljstvo zbog nove pobjede. Nedim Hadžić je izjavio da je sretan zbog pobjeda u ove dvije utakmice, te da su obje u potpunosti zaslužene.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.