Ponovo promijenjen termin meča Sarajevo - Zrinjski

Meč se ipak igra u nedjelju

Ponovo promijenjen termin meča Sarajevo - Zrinjski

S. Mlaćo

Za vikend počinje nova sezone BH Telecom Premijer lige BiH, a u većm u prvom kolu na programu je derbi između Sarajeva i Zrinjskog.

Sarajevo će se navijačima zbog ranog ispadanja u Evropi pokušati iskupiti protiv popularnih Plemića, dok Zrinjski sa Koševa kreće u odbranu titule.

Ovaj meč prvobitno je bio najavljen za nedjelju sa početkom u 20 sati, ali je zatim danas došlo do promjene termina, pa je planirano da se ovaj duel ipak igra u subotu sa početkom u 20 sati.

Međutim, to se neće desiti, te će ipak meč biti odigran kako je to prvobitno i bilo planirano u nedjelju samo u 19 sati zbog televizijskog prenosa, a ovu informaciju potvrdili su nam iz Fudbalskog saveza BiH.

U nedjelju od 21:00 igraju Široki Brijeg i Sloboda, Borac i Čelik od 19:30, dok u subotu od 17:00 igraju Radnik i Krupa, pola sata kasnije počinje meč Mladosti i Viteza, a u nedjelju za 20:30 zakazan je duel Željezničara i GOŠK-a.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti