Ponovo u inostranstvo: Stokić pronašao novi klub?

Nakon razlaza sa Radnikom

Ponovo u inostranstvo: Stokić pronašao novi klub?

Joci Stokiću, dojučerašnjem fudbaleru Radnika, nije dugo trebalo da pronađe novi angažman. 

Ovaj iskusni bh. internacionalac je nakon polusezone provedene u Bijeljini dogovorio sporazumni raskid sa Radnikom i karijeru će najvjerovatnije nastaviti u inostranstvu, tačnije u klubu pod imenom Al-Jahra iz Kuvajta. 

Stokić je navodno već potpisao predugovor sa ovim  klubom i cijeli posao bi trebao biti realiziran 25. jula kada je planiran put u Kuvajt, što je potvrdio i ovaj 29-godišnji fudbaler koji je rođen u Gradačcu. 

Ukoliko potpiše za Al-Jahru, Stokiću će to biti i povratak u inostranstvo. Pored Modriče, Zvijezde, Borca, Željezničara i Radnika, još je igrao za BSK Borču (Srbija), Budapest Honved (Mađarska), Kecskemeti TE (Mađarska) i Jeju United (Južna Koreja).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti