Popay u finalu bolji od Retra

Fis gol 2011.

Popay u finalu bolji od Retra

Teme:

Ekipa ''Popay'' osvojila je malonogometni turnir ''FIS-gol 2011.", savladavši jučer u finalnoj utakmici  ekipu ''Retro'' s 3:0. Treće mjesto osvojila je ekipa ''Chanel''.

Za najboljeg igrača i strijelca turnira je proglašen Dženan Čeligija (Popay) s 18 postignutih golova, dok je za najboljeg golmana proglašen Alen Bešlić (Retro).

Svečanom zatvaranju turnira prethodilo je uručenje pehara, medalja i novčanih nagrada za prve tri ekipe.

Nagrade su uručili član Organizacionog odbora turnira Tarik Hadžiomerović, direktorica Centra za sport i rekreaciju Jasmina Polić, načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić i predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo Jusuf Pušina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.