Popović: Bili smo bolji tim od Olimpica

Veznjak Kozare nakon prolaska u osminu finala

Popović: Bili smo bolji tim od Olimpica

D. Vejo

Fudbaleri Kozare ostvarili su danas veliki uspjeh, nakon što su savladali Olimpic i otvorili vrata u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Jedan od aktera domaće ekipe bio je i fudbaler sredine terena, Aleksandar Popović koji je igrao jednu od vodećih uloga na terenu.

"Ušli smo u utakmicu s očekivanjem da prođemo dalje. Nismo imali pritisak. Bili smo bolji od Olimpica, a smatram da smo zasluženo prošli dalje, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca", kazao je za naš portal jedan od istaknutijih pojedinaca na današnjem meču, Aleksandar Popović.

Podsjetimo, Kozara je u osminu finala prošla i u Kupu Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi