Popović za SportSport.ba

Popović: Čelik je korak naprijed u karijeri

D. Kurbegović

Goran Popović novo je ime u zeničkom Čeliku.

Desni bek crno-crvenih ističe da zna da je došao u veliki klub.

"Čelik je veliki klub s velikom tradicijom i armijom navijača. Utisci su pozitivni za početak", rekao je Popović, te je dodao:

"Moje je da se dobro spremim, mislim da ne bi trebalo biti problema. Imamo veliko iskustvo igranja u bh. klubovima, ali Čelik je korak naprijed u karijeri. Mislim da je ovo pravi potez za mene".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 Smatra da je Čelik među najboljim timovima u državi.

"Ova ekipa je pokazala da je ozbiljna. Možemo igrati zapaženu ulogu u novoj sezoni, koja će biti jako zahtjevna. Svaki bod će biti jako bitan, ali mislim da je Čelik među pet-šest najboljih u državi", dodao je Popović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.