Ofanzivac Čelika za SportSport.ba

Popović: Drago mi je zbog prvijenca, bit ću još bolji

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu su na Bilinom polju deklasirali rezultatom 6:1 ekipu Viteza, te se na taj način vratili na pobjednički kolosijek i vrh tabele, gdje im je po igrama u ovoj sezoni sigurno i mjesto.

Igrač utakmice protiv Viteza bio je mladi reprezentativac BiH i ofanzivac Čelika 21-godišnji Marin Popović. Ovaj igrač je postigao jedan gol, te asistirao za dva pogotka Zeničana.

Nakon utakmice bio je zadovoljan igrom ekipe, te svojim nastupom.

"Znali smo kakav nam protivnik dolazi i dvije sedmice smo se dobro spremali, trudili i radili. Dali smo svoj maksimum protiv Viteza i nadam se da smo opravdali trenerova očekivanja. Drago mi je što sam konačno postigao prvijenac u novoj sezoni, te se nadam da će u narednim utakmicama biti mnogo bolji", nada se Popović.

Zeničane u naredne dvije utakmice očekuju teški protivnici, Sloboda i Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prvo nas čeka srijeda i utakmica u okviru Kupa protiv neugodne Slobode. Oni su najveće iznenađenje ove sezone, prvi su na tabeli, ali imamo i mi svoje kvalitete, te se sigurno nećemo unaprijed predati. Kada je u pitanju naredno kolo Premijer lige, slijedi nam derbi protiv Željezničara, kojeg ću nažalost morati propustiti zbog kartona. Mislim da možemo u Sarajevu napraviti pozitivan rezultat, ja ću s tribina biti sigurno 12 igrač svojim saigračima", kazao je za SportSport.ba Marin Popović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.