Popović: Nadam se boljim danima za Kozaru

Fudbaler Kozare

Popović: Nadam se boljim danima za Kozaru

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške i pored teških uslova za rad, bilježi dobre rezultate u Prvoj ligi Republike Srpske.

Šesta pozicija crveno-bijelih nakon kraja jesenjeg dijela, zadovoljavajuća je kako kažu Gradiščanci. Na pomolu je i formiranje novog rukovodstva kluba, od kojeg očekuju napredak.

"Očekujemo da će nova uprava dovesti klub u red, kako bi se mogli boriti za prva tri mjesta, jer ovako ne može dalje. Žao nam je što pripreme ne možemo odraditi na nekoj drugoj destinaciji, nadam se boljim danima za Kozaru", rekao je za SportSport.ba jedan od boljih fudbalera crveno-bijelog tima, Aleksandar Popović.

Popović je ove sezone pružio dosta kvalitetna izdanja na Gradskom stadionu u Gradišci, te ne bi bilo čudno da u ljetnom prelaznom roku dobije ponudu nekih od klubova Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi