Ofanzivac Čelika za SportSport.ba

Popović: Nikad nije bila gora situacija u Čeliku

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik počeo je s pripremama za narednu sezonu u kojoj će prema svemu sudeći ponovo cilj biti opstanak u Premijer ligi. O težini situacije na Bilinom polju najbolje pokazuje odlazak najboljih igrača.

Među igračima koji su se pojavili na prozivci bio je i mladi Marin Popović. U posljednje dvije sezone Popović je bio standardan, što mu je donijelo i poziv u U21 reprezentaciju, a još uvijek nije poznato da li će ostati u Čeliku.

"Mislim da za par godina koliko sam u seniorskoj ekipi, da se nikada nije desila ovakva situacija. Skoro cijela prva postava, koja je iznijela teret posljednje dvije sezone napustila je klub i ostala su tu još samo dva-tri igrača. Što se tiče mene i mog statusa, trenutno sam na čekanju. Da li ću otići ili ne, zavisit će od drugih klubova i Čelika koji potražuje određeno obeštećenje" ističe Popović.

Čelik bi u narednu sezonu mogao ući s mladom ekipom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu su sve mladi igrači koji su prošli omladinsku školu Čelika, oni su sigurno vrijedni i pokazali su svoj kvalitet u mlađim selekcijama. Nadam se da će doprinijeti klubu i da će dati svoj maksimum, kako bi pomogli Čeliku, ali i sebi da mogu dalje napredovati" kazao je Popović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi