Popović: Nismo iskoristili svoje šanse

Fudbaler Borca nakon poraza od Spartaka

Popović: Nismo iskoristili svoje šanse

D. Vejo

Fudbaleri Borca poraženi su od ekipe Spartaka u sklopu priprema na Zlatiboru, bilo je 2:0.

Okosnici zadnje linije Velikana iz Platonove činio je Dejan Popović, koji je uprkos porazu pružio kvalitetnu partiju. 

"Ovo je bila još jedna dobra provjera za nas. Iako smo poraženi, pružili smo dobar otpor. Imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Glavni krivac za golove koje smo primili je pad koncentracije. Spartak je već pri kraju priprema te su iz tog razloga uigraniji, dok smo mi tek na pola puta. Dodao bih i to da smo nastupili u kombinovanom sastavu, bez nekoliko standardnih igrača", ističe za SportSport.ba štoper Borca, Dejan Popović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi