Popović pred Želju: Imamo priliku da ih konačno pobijedimo

U Slaviji ne manjka optimizma pred Želju

Popović pred Želju: Imamo priliku da ih konačno pobijedimo

E. Škorić

Za razliku od prethodnih utakmica ovaj susret između Slavije i Željezničarav neće imati posebnu draž.

Prvi razlog je taj što će se meč odigrati pred praznim tribinama fočanskog stadiona, a drugi je taj što su oba tima po kvalitetu znatno slabiji od nekih prethodnih sezona.

"Tužno je što na tribinama neće biti navijača, ali to nas obavezuje da pružimo pšto bolju igru protiv Željezničara. Oni nisu tako kvalitetni kao u prethodnim sezoneme i sad imamo lijepu priliku da ih pobjedimo – rekao je defanzivac Goran Popović. Napadač iz niškog Radničkog Petar Mitić debitovao je u prošlom kolu u Bijeljini, ali nije postigao gol.

"Ko ne bi volio da bude strijelac protiv Željezničara? Bit će teška utakmica puna naboja. Obe ekipe očekuju tri boda i to može da bude garant dobre partije. Šteta što će tribine biti prazne", smatra Mitić.

Trener Dragan Radović ne krije da sprema iznenađenje. "I Željo i mi smo promijenili sastav i pokušaćemo da iznenadimo favorizovanog gosta. Moramo biti strpljivi i polako graditi našu igru. Samo tako možemo dočekati svoju šansu za gol", kaže Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.