Popović: Pripreme teku odlično, zadovoljan sam

Novo pojačanje Rudara za SportSport.ba

Popović: Pripreme teku odlično, zadovoljan sam

D. Vejo

Milan Popović ove zime pojačao je redove prijedorskog Rudara.

Defanzivac koji je tokom prvog dijela sezone nosio dres Kozare, stigao je u Prijedor pod etiketom zvučnog pojačanja. Prve dane priprema odrađuje sjajno, a kako kaže, nada se da će tako i ostati.

"Pripreme teku odlično. Samo da ne bude povreda i sve će biti kako treba. Fino sam se uklopio u novu sredinu, novi saigrači su me prihvatili jer ipak su to momci koje većinom poznajem, tako da je sve odlično i sve ide bez ikakvih problema te se iskreno nadam da će tako i ostati", kazao je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Milan Popović.

U dosadašnjoj karijeri, mladi i talentovani Popović branio je boje Slobode iz Novog Grada, Kozare te će u nastavku Prve lige Republike Srpske i Rudara iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi