Popović: Protiv Borca ćemo dati sve za pozitivan ishod

Fudbaler Kozare

Popović: Protiv Borca ćemo dati sve za pozitivan ishod

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške, pod dirigentskom palicom iskusnog stručnjaka Velimira Stojnića, zimske pripreme polako privodi kraju.

Za Gradiščance, ostalo je još svega 10 dana kako bi formu doveli do savršenstva, a generalnu provjeru imat će protiv jesenjeg prvaka Prve lige Republike Srpske.

"Za sada ide sve po planu, osim što imamo loše uslove za rad. Međutim, ide ljepše vrijeme pa se nadam kako će se i to dovesti u normalu. Biti će nam mnogo lakše za raditi. Naredni meč, odnosno generalnu provjeru imamo protiv banjalučkog Borca. Iako je utakmica prijateljskog karaktera, dat ćemo sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat", ističe za SportSport.ba vezni igrač Kozare, Aleksandar Popović.

Kozara će proljetni dio šampionata otvoriti utakmicom protiv ekipe Podrinja iz Janje, koja trenutno zauzima treću poziciju na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi