Popović: Respektujemo svaku ekipu, ali idemo na pobjedu

Štoper Borca pred meč sa Rudarom

Popović: Respektujemo svaku ekipu, ali idemo na pobjedu

D. Vejo

Zoran Dragišić i njegovi izabranici danas igraju prvi meč pred svojom publikom u sklopu priprema pred početak sezone.

Protivnik im je ekipa Rudara iz Prijedora, koja će svakako biti pravi ispit kako bi se provjerila forma igrača. Pred meč, svoja očekivanja rekao je i štoper crveno-plavih.

"Ovo nam je prva pripremna utakmica kod kuće, pred svojom publikom. Samim tim imamo dodatni motiv da pokažemo šta smo radili tokom priprema i koliko smo spremni. Znamo da ova utakmica neće biti ni malo laka, iako je prijateljska ona ima svoju težinu. U svaki meč ulazimo svom snagom, ali također respektujemo i protivnike", rekao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Dejan Popović.

Utakmica između Borca i Rudara igra se danas od 17 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi