Ofanzivac Čelika uoči gostovanja na Pecari

Popović: Široki je jaka ekipa, ali nećemo se unaprijed predati

D. Kurbegović

Nogometaše Čelika nakon utakmica protiv Sarajeva i Zrinjskog, očekuje još jedna utakmica protiv ekipe koja se bori za sami vrh.

Zeničani će u nedjelju gostovati na Pecari kod Širokog Brijega, a podatak da su u 16 utakmica samo jedanput uspjeli slaviti na Pecari dovoljno govori koliko je težak teren za Zeničane.

Ofanzivac Čelika i mladi reprezentativac BiH 20-godišnji Marin Popović najavio je narednu utakmicu svoje ekipe.

"Dobro smo trenirali ove sedmice, nakon teške utakmice protiv Zrinjskog. Što se tiče Širokog sreća pa smo kompletni, trener će odabrati najbolje igrače za tu utakmicu i nadam se najboljem ishodu na kraju. Na treninzima smo uigravali neke stvari i znamo od koga nam prijeti najveća opasnost. Pokušali smo popraviti neke stvari jer igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Na Pecaru ne idemo s bijelom zastavom dat ćemo sve od sebe da ostanemo neporaženi", ističe Popović.

Zahvaljujući dobrim igrama dobio je i poziv selektora mlade reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dajem sve od sebe na treninzima i na utakmicama, sigurno je da sam podigao svoju formu na veću razinu, nadam se dobrim rezultatima u dresu Čelika i reprezentacije, te da ću nastaviti s dobrim igrama i postizanjem golova kao što je dosad bilo", kazao je za SportSport.ba Marin Popović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti