Ofanzivac Čelika i mlade reprezentacija BiH

Popović: Sutra želimo ostvariti pobjedu

D. Kurbegović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će odmjeriti snage s Olimpijskom selekcijom, koju s klupe predvodi Mirza Varešanović. 

Biće to sigurno dobra provjera za selektor Darku Nestorovića da se uvjeri koliko mogu neki novi igrači u reprezentaciji, te da se dodatno uigraju sve linije pred nastavak kvalifikacija u septembru.

Standardni igrač mlade selekcije u ovom ciklusu je 21-godišnji ofanzivac Marin Popović, inače nogometaš zeničkog Čelika nada se sutra dobroj utakmici, te je uvjeren da do kraja kvalifikacija ova selekcije može napraviti još dobrih rezultata.

"Danas smo se okupili u Zenici, ekipa je ista, ima tu par novih momaka koji su vjerujem dobro primljeni. Ja se nadam da ćemo dobro odraditi ove pripreme, te da ćemo odigrati dobru utakmicu kako sutra protiv Mediteranske selekcije, tako i protiv Azerbejdžana u Sloveniji.Sanirao sam povredu sve je u najboljem redu, dobro sam trenirao i vjerujem da neće biti nikakvih problema. Dobro smo raspoloženi svi, ja se nadam da ćemo sutra ostvariti pobjedu" nada se Popović.

Do kraja kvalifikacija očekuje dobre igre selekcije, kao i svoj angažman na terenu.

"Pokazali smo i dokazali u zadnje dvije utakmice da možemo mnogo. Ja se nadam i potrudit ćemo se da do kraja kvalifikacija ostvarimo što bolji plasman. Kada su u pitanju moje igre, ja sam zadovoljan, naravno da uvijek može bolje, ali u konačnici sam zadovoljan svojom formom", kazao je Popović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije