Poraz od Bosna Seme presudio: Orašje ostalo bez trenera

Stojić više nije trener Labudova sa Save

Poraz od Bosna Seme presudio: Orašje ostalo bez trenera

S. Mlaćo

Jučerašnji poraz na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" skupo je koštao šefa stručnog štaba HNK Orašje Marka Stojića, te je ovaj federalni prvoligaš ostao bez trenera.

Popularni Labudovi sa Save sa 3:0 su poraženi od Bosna Seme, iako su mreže nakon prvih 45. minuta mirovale. Ipak, u drugom sjajna igra Sarajlija, te sigurna pobjeda koja im daje malo nadu u borbi za opstanak.

Stojić je Orašje preuzeo početkom 2017. godine, te je naslijedio Matu Neretljaka, koji je preuzeo NK Metalleghe BSI.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prije Orašja Stojić je vodio Modriču, a svoj sada već bivši klub ostavlja na šestom mjestu sa 42 osvojena boda. Ukoliko ne žele da se dovode u nezavidnu poziciju pred sami kraj prvenstva, tim iz Posavine će morati slaviti pobjedu u narednom kolu, ali to neće biti nimalo lako s obzirom da na "Goal" dolazi lider visočka Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi