Hadžiahmetović nakon Slavije:

"Poraz Sarajeva dao nam je veći motiv da ih preteknemo"

Još jedan od plejade Željinih mladih fudbalera koji igraju već jako bitnu ulogu u timu Milomira Odovića je i veznjak Amir Hadžiahmetović.

Hadžiahmetović je za razliku od utakmica protiv Olimpica i Širokog Brijega priliku za igru u meču protiv Slavije dobio ulaskom sa klupe.

"Zadovoljni smo svi utakmicom, pogotovo smo zadovoljni zbog činjenice da smo osvojili nova tri boda. Mislim da je utakmica bila jako dobra", istakao je mladi veznjak kluba sa Grbavice, te dodao:

"Moje je mišljenje da će se Željo ove godine boriti za titulu. Biće teško, uostalom kao i svake godine, ali ipak smo mi tu pri vrhu i nadam se da ćemo uspjeti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pobjedom nad Slavijom fudbaleri Željezničara na tabeli su prestigli gradskog rivala koji je jučer poražen na gostovanju kod Veleža.

"To nam je danas dalo neki veći motiv da na tabeli preskočimo vječitog rivala i u to smo danas i uspjeli", rekao je mladi Hadžiahmetović na kraju uz opasku da će Plavi ići i na pobjedu u narednom kolu kada gostuju kod Zrinjskog.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.