Porazi FK Viteza, Podgrmeča i Novog Travnika

10. kolo Druge lige FBiH grupa Zapad

Porazi FK Viteza, Podgrmeča i Novog Travnika

S. Mlaćo

Danas je odigrano pet utakmica 10. kola Druge lige FBiH grupa Zapad. 

Krajina iz Cazina savladala je na svom terenu Vitez Bužim rezultatom 2:1. Domaći su poveli preko Mizića u 29. minuti, a za 1:1 pogodio je u 65. minuti Nanić. Konačnih 2:1 i vrijednu pobjedu domaćima donosi Halid Delić deset minuta prije kraja.

U još jednom veoma zanimljivom meču ovog kola Sloga iz Bos. Otoke bila je bolja od FK Vitez 2:1. Gosti su poveli preko Feića, ali pobjedu domaćima donose Ramić i Kuburić.

Brekovica je u Ključu sa minimalnih 1:0 savladala Ključ, a Krajišnik u Velikoj Kladuši iznenađujuće istim rezultatom nadigrao Podgrmeč iz Sanskog Mosta.

U srednjobosanskom derbiju Busovača je sa 1:0 savladala NK Novi Travnik, a junak pobjede bio je Čečura u 37. minuti.

Sutra igraju Rudar Han Bila i FK Radnik DV, te NK Kiseljak i Bratstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije