Porča: Možemo biti zadovoljni žrijebom

Direktor Čelika za SportSport.ba

Porča: Možemo biti zadovoljni žrijebom

D. Kurbegović

Nakon što su izvučeni parovi Premijer lige BiH za narednu sezonu, na predstavnicima kluba s Bilinog polja direktoru Aliji Porči i sekretaru Ismaru Huskiću mogli smo vidjeti osmijeh na licu.

Zeničani prva dva kola igraju na Bilinom polju protiv Borca i Olimpica, a nakon ždrijeba za naš portal je direktor Alija Porča prokomentarisao današnje izvlačenje parova.

"Pa ono što je sigurno da se sa svima mora igrati, ali isto tako je veoma važno da imate dobro otvaranje sezone. Mi prva dva kola igramo derbije protiv Borca i Olimpica na domaćem terenu, a u periodu od 8 do 10 kola igramo tri utakmice kod kuće tako da mogu kazati da možemo biti zadovoljni ždrijebom. Imamo još mjesec dana do prvenstva i vjerujem da ćemo spremni dočekati otvaranje sezone i krenuti u novo prvenstvo sa pobjedama", kazao je za SportSport.ba nakon izvlačenja parova Alija Porča.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.