Posao na SportSport.ba

Želite biti dio našeg tima?

Posao na SportSport.ba

SportSport.ba

U cilju proširenja kapaciteta, portal SportSport.ba traži mlade, elokventne osobe koje žele graditi karijeru na polju sportskog novinarstva u dinamičnoj radnoj sredini.

Želite biti sportski novinar? Želite se priključiti timu najčitanijeg sportskog medija u Bosni i Hercegovini i učiti tajne sportskog novinarstva u uzbudljivom okruženju modernog online medija? Ovo je poziv za vas. Portal SportSport.ba traži mlade i ambiciozne novinare - pripravnike.

Ukoliko ste stariji od 18 godina i imate minimalno završenu srednju školu, živite u Sarajevu, poznajete sport i u toku ste sa aktuelnim sportskim dešavanjima, razumijete engleski jezik, poznajete osnove rada na računaru i smatrate se dovoljno pismenim, a spremni ste na rad pod pritiskom rokova i željni da usavršite i proširite svoje znanje prijavite se za rad na portalu SportSport.ba.

Radno iskustvo ili studij nekog od fakulteta društvenih nauka nisu uslov, ali će se smatrati prednošću nad ostalim aplikantima.

Od svih aplikanata očekuje se spremnost na probni rad u trajanju od 3 mjeseca. Aplikanti koji uđu u uži krug biće kontaktirani do ponedjeljka, 12. marta i pozvani na razgovor. Uz aplikaciju, svi kandidati dužni su dostaviti i jedan probni autorski tekst.

Downloadujte aplikaciju za posao OVDJE, popunite je i pošaljite na [email protected] ili dostavite na adresu: SportSport d.o.o. Alipašina ulica br. 19, Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije