Posao propao, Sadiković ostaje u Željezničaru

Ipak ne ide u Krško

Posao propao, Sadiković ostaje u Željezničaru

A. Beganović

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac Damir Sadiković ipak se neće pojavati u Krškom. 

Iako je jučer posudba mladog 21-godisnjeg veznjaka iz Željezničara u Krško bila završena priča, što je za SportSport.ba potvrdio i Saša Ćuk, koji se bavio ovim transferom, stvari su se naglo promijenile.

"Žao mi je što je na kraju sve ovako ispalo. Vjerujem da se Sadiković može razviti u sjajnog igrača i siguran sam da bi se ovdje vratio u pravu formu pošto je klub za to prikladan", rekao nam je Ćuk.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba iz izvora bliskih klubu, Željezničar i Krško su bili napravili dogovor, no posao je propao zbog mjesečnih primanja igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sadiković će, koji je otpisan od strane trenera Miloša Kostića, nastaviti da radi zajedno sa Stanićem i Bogičevićem, koji su također otpisani i oni rade po posebnom planu i programu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi