Posljednji ispraćaj Admira Bjelaka

Emiru Čelji zivot još uvijek ugrožen

Posljednji ispraćaj Admira Bjelaka

Danas su se navijači, igrači i čelni ljudi bordo momčadi, te brojni građani Sarajeva oprostili od Admira Bjelaka, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Žepča, kada je nesretni mladić krenuo u Gradačac na utakmicu Zvijezda - Sarajevo.

Dženazi je prisustvovalo nekoliko hiljada građana glavnog grada, navijača, članova Uprave i igrača bordo tima. Ovo je već drugi put da se navijači, igrači i članovi Uprave Sarajeva okupljaju zbog tužnog događaja. Naime, 04.10. je obilježena godišnjica smrti još jednog navijača Sarajeva, Vedrana Puljića.

Navijač Bordo tima koji je izgubio život išao je na gostovanje na utakmicu Zvijezda - Sarajevo u Gradačac, a nesreća se dogodila na mjestu Goliješnica u blizini tunela Karaula. U nezgodi su učestvovala tri putnička automobila.

U kantonalnoj bolnici Zenica se nalazi Emir Čeljo koji je povrijeđen u ovoj saobraćajnoj nesreći i život mu ugrožen, te mu je pod hitno potrebna krv. Ukoliko ste krvna grupa AB+, javite se u bolnicu, te spasimo jedan mladi život. Ne dozvolimo da se ovako često okupljamo zbog tužnih događaja. NJEGOVA BOL DANAS MOŽE BITI SUTRA NAŠA, ZATO POMOZIMO!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije