Posušje u problemu: Još uvijek bez predsjednika

Posušje u problemu: Još uvijek bez predsjednika

M. Maksimović

Od nedavno je poznat sastav novog Upravnog odbora NK Posušje. Klub u ovom trenutku nema predsjednika Upravnog odbora, pošto dosadašnji prvi čovjek Darijo Sesar ne želi preuzeti novi mandat, dok trenutno nema ni osobe koja je spremna za ovu odgovornu dužnost.

“Zbog prezauzetosti drugim poslovima koje obavljam i nedostatka vremena, a samim tim i nemogućnosti kvalitetnog obavljanja posla, što zahtijeva mjesto predsjednika kluba, ne mogu prihvatiti još jedan mandat i preuzeti svu odgovornost na sebe. Budući predsjednik, nakon što u ovoj godini završimo s punim postavljanjem umjetne trave na pomoćnom terenu i završetku infrastrukture na stadionu, treba se posveti bolnoj tački, školi nogometa i radnoj zajednici“, izjavio je Sesar.

On je jedan od ministara u Vladi ZHK-a i kako kaže više jednostavno nema ni vremena ni energije za posao predsjednika kluba. Posušje je prije osam godina napustilo Premijer ligu i od tad nema ambicije vratiti se.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi