Potez za pohvalu: Memišević nije zaboravio bivši klub

Posjetio ekspediciju Radnika

Potez za pohvalu: Memišević nije zaboravio bivši klub

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika danas igraju na gostovanju protiv Željezničara u okviru posljednjeg kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji odbrambeni igrač Radnika, a sada standardni član holandskog Groningena i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Samir Memišević, posjetio je danas ekspediciju ovog kluba u hotelu Park u Vogošći.

Memišević je posjetio svoje nekadašnje saigrače u društvu generalnog direktora Nebojše Tomića i tom prilikom im je čestitao na odličnoj sezoni, te im poželio sreću u narednoj. 

Osim pomenutog, ovaj 23-godišnji momak iz Tuzle pokazao je i svoju ljudsku veličinu, pošto je klupskim čelnicima poručio da će snositi troškove spavanja svim članovima Radnika koji borave u hotelu Park u Vogošći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi