Potpisao i Filip Vujić, čeka se Stajić

Mladost se još pojačava

Potpisao i Filip Vujić, čeka se Stajić

M. Šljivak

Uprava Mladosti odlučila je da se uoči početka novog prvenstva još pojača u napadu, pa je iz gradskog rivala Radnika doveden golgeter Filip Vujić. 

Očekuje se da još potpis Duška Stajića koji od početka priprema trenira sa ekipom. Mladost je prije dva dana u generalnoj probi protiv Hapoela iz Haife odigrala utakmicu bez golova, pa je možda i ta neefikasnost bila razlog za iznenadni dolazak Vujića.

"Došao sam u klub koji ima velike ambicije u narednoj sezoni. Imamo kvalitetan igrački kadar i smatram da opstanak neće doći u pitanje", kazao je Vujić.

Mladost će u nedjelju u Bijeljini u prvom kolu dočekati sastav banjolučkog Borca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.