Potvrđeno: Zmajevi 18. novembra protiv Argentine

Stigla i službena potvrda

Potvrđeno: Zmajevi 18. novembra protiv Argentine

E. Škorić

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine danas (utorak) potvrdio je odigravanje prijateljske utakmice s Argentinom.

Odnedavno se pojavila informacija da će Zmajevi odmjeriti snage s Argentinom u prijatlejskoj utakmici 18. novembra 2013. godine, a takvi navodi dobili su i službenu potvrdu.

Ugovor o odigravanju ove utakmice potpisala jučer dva saveza, a vrijeme još nije definisano, no najvjerovatnije će biti u 20 sati po lokalnom vremenu. 

Susret BiH - Argentina odigrat će se u St. Louisu (Sjedinjene Američke Države). Podsjetimo da je 18. novembar FIFA-in datum za odigravanje utakmica baraža, u koji ovaj put, nadamo se, mi nećemo ući. 

Podsjećamo da su nam sredinom oktobra neophodne pobjede nad Lihtenštajnom i Litvanijom za direktan put u Brzail sljedećeg ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.