Povratak fudbalu: Alen Škoro ima novi posao

Bivši fudbaler Sarajeva

Povratak fudbalu: Alen Škoro ima novi posao

Bivši napadač Sarajeva i ljubimac Hordi zla Alen Škoro se nakon nekoliko godina izbivanja vratio fudbalu i pronašao novi angažman.

Škoro je pojačao stručni štab FK Bosna Sema, sarajevskog kluba koji će se naredne sezone takmičiti u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

U taboru Bosne vjeruju da će Alen Škoro svojim znanjem i iskustvom doprinijeti još kvalitetnijem radu ovog kluba koji iz godine u godinu sve više napreduje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osim Alena Škore, Bosna Sema je danas predstavila još jednog novog člana, a radi se o fudbaleru Fadilu Čizmiću koji je u prošlosti nastupao za Sarajevo, Goražde, Jedinstvo i Rudar Kakanj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije