Povrijeđeni navijači u stabilnom stanju

Jedan navijač operisan

Povrijeđeni navijači u stabilnom stanju

A. Beganović

Nakon žestokog obračuna navijača Željezničara i Borca kod Donjeg Vakufa jučer su iz Travnika u Klinički centar u Sarajevu prebačena trojica navijača, a njihovo zdravstveno stanje je bolje nego sinoć.

Ovu informaciju potvrdili su nam iz Kliničkog centra Sarajevo.

J.M (1976) koji je u Sarajevo dovezen sa lakšim povredama glave i nadlaktica nakon ljekarske intervencije je pušten kući, dok se A.R (1988) nalazi na neurohirurgiji i doktori su odlučili da nema potrebe za operativnim zahvatom. Njegovo zdravstveno stanje je mnogo bolje", za SportSport.ba je istakla portparolka Kliničkog centra Sarajevo, Biljana Jandrić.

Treći navijač koji je iz Travnika prebačen u Sarajevo, Ž.S (1991) sinoć je podvrgnut operastivnom zahvatu.

"Ž.S je u naš klinički centar dovezen sa teškim povredama glave, te lomovima obje nadlaktice i zdjelice i sinoć je operisan. Nalazi se na odjelu intenzivne njege stabilnih vitalnih parametara. Međutim, dok se god nalazi na intenzivnoj njezi znači da je njegovo zdravstveno stanje dosta teško. No, mnogo je bolje nego sinoć", zaključila je Biljana Jandrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.