Pozitivna atmosfera na prozivci: Rudar startao sa pripremama

Trojica potpisala ugovore

Pozitivna atmosfera na prozivci: Rudar startao sa pripremama

S. Mlaćo

Nogometaši Rudara iz Kaknja današnjom prozivkom zvanično su počeli pripreme za novu sezonu Prve lige Federacije BiH. 

Treneru Elvedinu Beganoviću odazvala su se 22 igrača, a nova imena su Belmin Čehajić (Bosna Visoko) i Omer Musić (Mladost Doboj Kakanj), te Vahidin Čaluk (Bosna Sema).

Saznajemo da iz Rudara vode pregovore sa braćom Mirzom i Fahrudinom Kovačom, dok se očekuje i povratak golmana Ivana Tirića koji je posljednju sezonu Premijer lige proveo u NK Vitez.

Tek što se pojavio na prozivci u Mladosti, u Rudar se vratio sjajni Belmin Kobilica, a na današnjoj prozivci vladala je sjajna atmofera, s obzirom da su se na istoj pojavila i većina članova Uprave te sponzora kluba, što ranije nije bio slučaj.

Očekuje se da će saradnju sa Kakanjcima produžiti Benjamin Dizdarić i Alidin Dino Hajdarović, te je sigurno da će Rudar imati veoma kvalitetnu mončad koja će biti teška prepreka za sve rivale.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na današnjoj prozivci vrijedi istaći i to da je navijačima obećan "novi" Rudar koji će nadaju se svi uz podršku istih bilježiti dobre rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi