"Pozivi selektora dokaz su našeg kvalitetnog rada"

Zadovoljstvo u ŽNK Iskra Bugojno

"Pozivi selektora dokaz su našeg kvalitetnog rada"

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre sezonu u Premijer ženskoj ligi BiH okončale su na trećem mjestu.

 Veliki je to uspjeh u kojem su ponosni svi u ovom klubu, a na nedavno održanom turniru NSFBiH za pionirke nade ŽNK Iskra osvojile su treće mjesto.

Tako su u ovom klubu pokazali da imaju blistavu budućnost, a kao nagrada za ovu sezonu došli su pozivi selektora ženskih selekcija naše zemlje, seniorske i pionirske. 

Naime, poziv selektorice ženske nogometne reprezentacije BiH Samire Hurem za dva prijateljska meča protiv Hrvatske dobile su Arnela Begić i Marina Lukić, dok je u pionirsku reprezentaciju pozvana Naida Haračić, trenutno jedan od najvećih dragulja bh. ženskog nogometa i velika nada ŽNK Iskra Bugojno.

Ovi pozivi dokaz u klubu sa Jaklića nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

"Ponosni smo na to i sve smo uvjereniji da smo na pravom putu", kazali su iz ŽNK Iskra Bugojno.

U ŽNK Iskra nisu željeli otkrivati planove za narednu sezonu, ali je definitivno očekivati kvalitetan i predan rad, poslije kojeg uspjeh i ne može izostati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi