Poznat i drugi protivnik, BiH s igračima iz Premijer lige

Prijateljski mečevi

Poznat i drugi protivnik, BiH s igračima iz Premijer lige

E. Škorić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će odigrati dva prijateljska meča početkom 2018. godine.

Podsjećamo da će 31. januara bh. reprezentacija protiv Meksika odigrati prijateljski meč u San Antoniju i to će biti četvrti duel ove dvije selekcije.

Samo nekoliko dana kasnije Zmajevi će za rivala imati domaću selekciju Sjedinjenih Američkih Država, a SportSport.ba nezvanično saznaje da će BiH u ovom susretu igrati s igračima iz Premijer lige BiH.

Naravno, ove mečeve će s klupe voditi novi selektor bh. reprezentacije, koji tek treba da bude izabran, a za sada su najozbiljniji kandidati Amar Osim i Meho Kodro. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U četvrtak je na programu sjednica Izvršnog odbora NSBiH, ali najvjerovatnije na istoj neće biti postignut konačan dogovor o imenovanju selektora, pa ćemo pričekati još malo da saznamo ko će naslijediti Mehmeda Baždarevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti