Poznata službena lica 29. kola Prve lige FBiH

Poznati djelioci pravde

Poznata službena lica 29. kola Prve lige FBiH

S. Mlaćo

Već u subotu se igraju utakmice 29. kola Prve lige Federacije BiH, a lider na tabeli GOŠK u goste će Orašju koje na svom terenu igraju veoma dobro.

Pravdu na ovom susretu će dijeliti Edis Zukić iz Tuzle sa svojim pomoćnicima Mirzom Demirom iz Kaknja i Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle. Čevrti sudija je Sabrija Topalović iz Zenice.

Zanimljvo će biti i u Čapljini gdje gostuje Sloga iz Simin Hana. Glavni sudac ovog meča je Kenan Bajraktarević iz Orašja, a njegovi pomoćnici su Oliver Žilić iz Viteza i Mario Grgić iz Odžaka. Čevrti sudija je Azem Karić iz Zenice.

Službena lica 29. kola Prve lige Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi