Poznate cijene ulaznica za derbi, Manijacima cijeli jug

Bliži se vječiti derbi

Poznate cijene ulaznica za derbi, Manijacima cijeli jug

U subotu s početkom u 20:00 sati na stadionu Asim Ferhatović - Hase bit će odigran veliki derbi bh. nogometa. 

Između čelnika FK Sarajevo i FK Željezničar, uz posredstvo N/FSBiH, došlo je do dogovora da će gostima na raspolaganju biti čitava južna tribina, dok će zauzvrat Horde Zla dobiti najmanje 1.500 karata na Grbavici. 

Za predstojeći derbi poznate su i cijene ulaznica. U prodaji će, po redovnoj cijeni, biti od srijede i to u oba BORDO FAN SHOP-a, ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan i Bordo kućica na Sarajevo Summer Marketu, te na mjestima ulične prodaje ispred gradske tržnice i na platou KSC Skenderija, od 12 sati.  

Cijene su sljedeće:

Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 10 KM,
Tribina “Istok” – 10 KM,
Tribina “Zapad” – 12 KM,
Tribina “Zapad Galerija” – 25 KM,
Tribina “BORDO VIP” – 50 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači FK Željezničar svoje ulaznice za tribinu “BH Telecom Jug” po cijeni od 10 KM kupovati će u Fan Shop-u na stadionu "Grbavica" u četvrtak od 10 sati.

Također, ulaznice za predstojeći gradski derbi moguće je kupiti i online putem portala www.kupikartu.ba

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi