Poznate cijene ulaznica za meč s Belgijom

U prodaji 10.300 ulaznica

Poznate cijene ulaznica za meč s Belgijom

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 7. oktobra na Grbavici igra vjerovatno odlučujući meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Protivnik je selekcija Belgije, jedan od najboljih timova svijeta, a meč na stadionu Grbavica igra se od 18 sati.

NSBiH je za ovaj duel štampao 10.300 ulaznica, a sopštene su i cijene karata, koje očekivano variraju u zavisnosti od tribine.

Tako će gledaoci za Sjevernu i Istočnu tribinu morati da izdvoje 30KM, dok je cijena ulaznice za Jug nešto manja i ona iznosi 20KM.

Prodaja ulaznica se vrši putem partnerske agencije "Centrotours", a  jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice i to uz predočavanje indetifikacionog dokumenta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ulaznice će se moći kupiti na prodajnim mjestima "Centrotoursa" i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prodaja počinje u ponedjeljak 25. septembra od 9 sati.

Ostatak ulaznica, njih 4.880 ulaznica je rezervisana za potrebe NSBiH, dok će Belgijancima pripasti ukupno 675 ulaznica, od čega 550 za tribinu Sjever i 125 za tribinu Zapad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije